Inbraakbeveiliging en inbraakpreventie

Inbraakdetectie | inbraakbeveiliging | inbraakpreventieInbraakbeveiliging en inbraakpreventie: verklein het risico op materiële én emotionele schade

Een inbraak heeft doorgaans grote impact. Er is natuurlijk de materiële schade, waarvoor u meestal wel verzekerd bent. Maar veel erger is de emotionele schade: een langdurig gevoel van onveiligheid dat overblijft na een inbraak. Ook het verdwijnen van spullen met emotionele waarde raakt mensen hard. Bovendien bent u als ondernemer niet verzekerd voor de gevolgschade. De continuïteit van uw bedrijf wordt direct beïnvloed door een inbraak of diefstal.

Inbraakbeveiliging verkleint de risico’s

Inbraakbeveiliging en inbraakpreventie verkleinen de kans op inbraak. Maar er komt veel meer kijken bij de optimale beveiliging van een object. Denk aan degelijk hang- en sluitwerk, het goed opbergen van kapitale goederen, bouwkundige maatregelen en het tijdig detecteren van ongewenste personen bijvoorbeeld. Ook wat betreft deze aspecten staan we graag voor u klaar.

Wij geven een persoonlijk totaaladvies

Van den Broek Systemen is u graag van dienst bij de totale beveiliging van uw kostbare bezittingen, zowel zakelijk als privé. Wij zijn een CCV BORG gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf. Dit is voor u de garantie dat u van ons een degelijk totaaladvies krijgt over de optimale vorm van inbraakpreventie van uw bedrijf, instantie of woonhuis.

In een vrijblijvend persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over inbraakdetectie voor uw specifieke situatie. Bel of e-mail gerust of neem contact op via het contactformulier.

Neem direct contact met ons op