Noodverlichting

NoodverlichtingVoorkom paniek en waarborg de veiligheid

Noodverlichting is van essentieel belang voor bedrijven en bedrijfspanden. Wanneer degenen op de vloer weten waar ze heen moeten in het geval van een een noodsituatie, voorkomt dit paniek en weet men wat ze moeten doen. Hierdoor kan iedereen de uitgang snel en gemakkelijk vinden en wordt de veiligheid gewaarborgd. Het lijkt haast vanzelfsprekend dat men de uitgang wel weet te vinden, maar als er een crisis is, wordt er vaak niet goed meer nagedacht. Een heldere aanwijzing voor waar de nooduitgang te vinden is kan dan echt levens redden. Voorkom dus paniek en waarborg de veiligheid met noodverlichting van Van den Broek Systemen voor een ijzersterk resultaat.

Noodverlichting is wettelijk verplicht

Wanneer hulpverlening moet plaatsvinden, is een correct werkende noodverlichting van essentieel belang. Het kan het verschil betekenen tussen leven en dood. Onder andere om deze reden heeft de overheid besloten een goede noodverlichting wettelijk te verplichten. Wanneer u de eigenaar van een pand bent, bent u verantwoordelijk voor een correcte installatie van de noodverlichting en als werkgever bent u dit verplicht volgens de Arbowet. U dient de verlichting tevens regelmatig te laten controleren en onderhouden. Bij al deze zaken staan we bij Van den Broek Systemen graag voor u klaar. We geven de juiste informatie, adviseren waar nodig en helpen met de installatie en het onderhoud.

Juiste installatie en onderhoud

Bij Van den Broek Systemen staan maatoplossingen centraal. We gaan eerst met u in gesprek over de beveiligingswensen die u heeft en zorgen voor de beste oplossing die daarbij past. Door ons in te schakelen, weet u zeker dat de noodverlichting aan alle wettelijke eisen voldoet en volgens de beste technieken werkt. Hiernaast leveren we onderhoud en service op een manier die bij uw situatie aansluit. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons voorop.

Als u graag eens wat advies in wilt winnen over noodverlichting voor uw situatie, dan kunt u gewoon contact met ons opnemen via de telefoon,e-mail of het contactformulier op de website. We helpen u graag verder om de oplossing te vinden die het beste bij u past. Waarmee kunnen we u helpen?

Neem direct contact met ons op