Voice over IP, Betrouwbaar, efficiënt en voordelig

VoIP is de afkorting van ‘Voice over Internet Protocol’. Het betekent dat u kunt bellen over internet in plaats van de traditionelere ISDN (digitaal) of PTSN (analoog) telefoonlijnen. U kunt met VoIP bellen ook digitale gegevens verzenden, naast het gewone bellen dat u al gewend bent. Een bekend voorbeeld hiervan is de service Skype. Het is niet nodig om ingewikkelde software te installeren, u hebt er alleen maar een headset, internetverbinding en computer voor nodig. Sommige software kan wel helpen om het bellen te versimpelen, bij Van den Broek Systemen zullen we u hier altijd eerst uitgebreid over informeren zodat u zelf een goede keuze kunt maken. Het is ook mogelijk om via mobiele telefoons gebruik te maken van een VoIP netwerk.

 

Waarom zou ik gebruik maken van een VoIP provider?

Er zitten een aantal mooie voordelen aan het gebruik van hosted Voice over IP:

  • U bespaart veel kosten. VoIP bellen maakt namelijk slim gebruik van de beschikbare bandbreedte en is hierdoor veel efficiënter dan een koperverbinding. U kunt dus meer bellen met minder kosten.
  • Bundel alles in één. Doordat deze manier van bellen meer mogelijkheden biedt, zoals het versturen van digitale bestanden, video vergaderen en meer, kunt u al uw communicatie in één systeem bundelen. Dit werkt zeer efficiënt.
  • Het werkt gemakkelijk. Er zijn geen ingewikkelde installaties voor nodig en het systeem is zeer gebruiksvriendelijk. U houdt dus meer tijd over voor uw kernactiviteiten.
  • Het is veiliger. Zo kunt u VoIP bellen beveiligen. Zo hoeft u zich niet druk te maken over eventuele afluisterpraktijken of andere schadelijke zaken. U kunt simpel, snel en beveiligd met uw klanten en relaties bellen.

Al deze voordelen en meer zijn voor steeds meer mensen genoeg redenen om over te stappen op een VoIP provider.

 

Hosted VoIP: de oplossing voor mij?

De hiervoor beschreven voordelen van een Voice over IP provider met de bijbehorende centrale kunnen goed van toepassing zijn op uw situatie. Een van de vele mogelijkheden die we op dit gebied kunnen bieden zijn:

  • Managed Voice, cloud bedrijfstelefonie
  • Voice Connect, Voice over IP telefoonverbindingen voor uw huidige telefooncentrale

 

Wilt u weten of VoIP telefonie een goede optie voor u is? Probeer het dan eens uit! U bent van harte welkom om het uit te komen proberen en te testen. Hiernaast laten we u graag zien hoe het bij een van onze klanten werkt, zodat u er echt een goed gevoel voor kunt krijgen. Wanneer u wilt gaan VoIP bellen, neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Kom in contact met ons