Snel, sneller, snelst

Breedbandverbindingen zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven. Voor internet en e-mail, maar ook voor telefonie. Hiermee kunt u uw kostbare telefoonnetlijnen opzeggen en maakt u optimaal gebruik van de capaciteit van uw breedbandverbinding. Van den Broek Systemen faciliteert u bij de inrichting hiervan.

 

Onafhankelijk advies

Om goede zakelijke communicatiemogelijkheden te realiseren, bieden wij twee soorten breedbandverbindingen: xDSL en glasvezel. Hierbij wordt naar de meest interessante verbinding voor u bekeken, waarbij alle zakelijke providers gecheckt worden. Onafhankelijk.

 

xDSL

DSL-verbindingen zijn te onderscheiden in ADSL en SDSL. Bij SDSL is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Bij ADSL is de uploadsnelheid lager. Naast de landelijke ADSL- en SDSL-verbindingen zijn er mogelijkheden voor snellere verbindingen in de vorm van VDSL(-2) en SDSLbis. Of deze beschikbaar zijn voor u, hangt af van uw locatie. Aan de hand van een postcodecheck zetten wij de mogelijkheden graag voor u op een rij.

 

Glasvezel

Glasvezeltechnologie is sterk in opkomst in Nederland. Glasvezel biedt u hoge snelheden als het gaat om transport van informatie naar de buitenwereld. De up- en downloadsnelheid is gelijk en vaak een veelvoud van DSL. Wij werken samen met meerdere providers waardoor we voor u het meest gunstige aanbod kunnen samenstellen.

 

We vertellen u graag meer

Van den Broek Systemen helpt u een weloverwogen keuze te maken. Afhankelijk van uw eisen en wensen krijgt u een eerlijk en open advies. Heeft u interesse? Bel of mail gerust of neem contact op via het contactformulier.

Kom in contact met ons