Wat kan een beveiligingssysteem voor mij betekenen?

Door het plaatsen van een beveiligingssysteem kunt u risico’s gaan uitsluiten. U kunt zich gaan beschermen tegen diefstal, fraude en terrorisme. Een beveiligingssysteem vermindert deze risico’s en verhoogt uw veiligheid.

 

Er zijn vele manieren om dit te doen, echter streeft Van den Broek Systemen er naar om een maatoplossing bij u neer te leggen. De maatoplossing wordt gebaseerd op een combinatie tussen uw wensen en uw situatie.

 

Risico’s verminderen en veiligheid verhogen

Er zijn, zoals hierboven genoemd, vele manieren om uzelf te beveiligen met een of meerdere beveiligingssystemen. Eén van de onderdelen die hier onder vallen is de brandmelding. Voorkom dat u uw kostbare eigendommen of uzelf laat verwoesten door een brand. Met camerabeveiliging schrikt u mogelijke vandalisme af en in het geval dat er toch iets gebeurt heeft u alles op beeld. Dit is tevens ook behulpzaam bij een aangifte. Met inbraakpreventie zorgt u voor de veiligheid van de eigendommen van uw bedrijf en eventueel uw persoonlijke eigendommen. Hiermee kunt u de mogelijke schade beperken. U bent als eigenaar van een bedrijfspand wettelijk verplicht om over noodverlichting te beschikken. Wanneer er een groot aantal medewerkers in een pand werken, is het van groot belang dat deze in een noodsituatie de uitgang kunnen vinden. Wanneer u wilt controleren wie er in uw pand komen, kunt u gebruik maken van toegangscontrole. In geval van nood weet u hoeveel mensen er nog binnen zijn. Wanneer mensen in een zorginstelling zitten is het goed om te weten dat er iemand aan komt met een druk op de knop. Zorgoproepsystemen zijn hierin de oplossing. Zijn al deze mogelijkheden u wat teveel? Geen zorgen, bij Van den Broek Systemen helpen we u graag verder om het juiste beveiligingssysteem te vinden dat het beste bij uw situatie past.

 

Voldoe aan alle veiligheidsnormen

Een goed beveiligingssysteem moet aan de juiste normen voldoen voor een hoge kwaliteit en effectiviteit. Van den Broek Systemen is hierin gespecialiseerd. Alle werkzaamheden voeren wij uit volgens de gestelde NEN-normen, dit geldt zowel voor de installatie als voor het onderhoud. Door te werken met een select aantal partners, kunnen we een compleet pakket aanbieden om zo goed mogelijk te voldoen aan al uw wensen. Hierdoor heeft u te maken met één aanspreekpunt. Met onze jarenlange ervaring helpen we u graag verder op het gebied van een beveiligingssysteem, door te adviseren, te installeren en te onderhouden. Alles sluiten we uw wensen aan. Voor vrijblijvend advies zijn we altijd bereikbaar! Neem gerust contact met ons op!

Kom in contact met ons