Van IT naar ICT

De telecombranche en de installatiebranche zijn de afgelopen jaren enorm naar elkaar toe gegroeid. IT heet tegenwoordig immers niet voor niets steeds vaker ICT (Informatie- & Communicatie Technologie). Door de opkomst van breedbandinternet en IP-technologie is er een versnelling op dit gebied ontstaan. Wij maken u wegwijs in uw telecom automatisering.

 

Meer rendement

Van den Broek Systemen ziet telecom, beveiliging en elektrotechniek niet meer als op zichzelf staande onderdelen. In onze visie communiceren op korte termijn vrijwel alle apparaten en installaties via het IP-protocol met elkaar. Door toepassing van de juiste systeemkoppelingen en software haalt u maximaal rendement uit de geïnstalleerde voorzieningen. Dit geldt voor telecommunicatiesystemen, maar zeker ook voor camera- en toegangscontrolesystemen.

 

We vertellen u graag meer

Van den Broek Systemen helpt u een weloverwogen keuze te maken. Afhankelijk van uw eisen en wensen krijgt u een eerlijk en open advies. Heeft u interesse? Bel of mail gerust of neem contact op via het contactformulier.

Kom in contact met ons