Zorgoproepsystemen, voor persoonlijke veiligheid

Nederland vergrijst in rap tempo. De ‘grijze generatie’ heeft bovendien meer geld te besteden dan vroeger en wil graag zo lang mogelijk genieten van een vitaal en comfortabel leven. Het liefst zoveel mogelijk zelfstandig en in de eigen woonomgeving. En met onze zorgoproepsystemen is dit heel goed mogelijk. 

 

Altijd iemand in de buurt

Met een zorgoproepsysteem, ook wel bekend als verpleegoproepsysteem (VOS), heeft u de veilige wetenschap dat er altijd iemand in de buurt is in geval van nood. Van den Broek Systemen verzorgt de probleemloze aanleg en installatie van dergelijke zorgoproepsystemen. Ook leveren wij de bijbehorende randapparatuur, zoals bijvoorbeeld een draadloze alarmdrukker of bewegingsmelder, die een alarm geneert op het telefoontoestel van een zorgverlener, zowel intramuraal als extramuraal.

 

Efficiëntere zorg

Door de opkomst van draadloze communicatie is er steeds meer mogelijk met een zorgoproepsysteem. Zo draagt Van den Broek Systemen er enerzijds aan bij dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen en anderzijds aan een efficiëntere zorg.

 

In een vrijblijvend persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over zorgoproepsystemen in uw specifieke situatie. Bel of e-mail gerust of neem contact op via het contactformulier.

Kom in contact met ons