Ons hoeft u niets meer te leren

Het onderwijs draagt in belangrijke mate bij aan de ontwikkeling van onze kinderen en daarmee onze toekomst. Daarom vinden wij het belangrijk dat de juiste faciliteiten ter beschikking worden gesteld. Van digitale schoolborden tot volwaardige ICT-lokalen.

 

Een veilige en gezonde schoolomgeving

Zeker zo belangrijk zijn de gezondheid en het welzijn van onze kinderen. Denk aan de juiste verlichting en vluchtplannen in klaslokalen. Maar ook aan veiligheid; inbraak, vandalisme en brandstichting komen regelmatig voor. Daar komt bij dat scholen extra kritisch gevolgd worden door de samenleving en politiek. Ook verzekeraars stellen specifieke eisen aan de beveiligingsmaatregelingen; de Marsh-regelgeving bijvoorbeeld.

 

Partner voor het onderwijs

Van den Broek Systemen is thuis in het onderwijs als het gaat om de aanleg en het onderhoud van alle denkbare elektrotechnische installaties. U besluit daarbij in welke mate u betrokken wilt blijven: op hoofdlijnen of tot in het kleinste detail. Alles is mogelijk bij ons.

 

We vertellen u graag meer

In een vrijblijvend persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer. Bel of mail gerust of neem contact op via het contactformulier.

Kom in contact met ons