Telecom

Telecommunicatie | Telecom Telecom: Een markt in beweging

De telecommarkt is de laatste jaren snel geëvolueerd. Waar KPN vroeger heer en meester was, zijn de keuzemogelijkheden nu ongeëvenaard. Zo kiezen steeds meer ondernemers en instellingen voor Voice over IP (VoIP); een betrouwbare, zeer functionele en voordelige telefonieoplossing.

Oplossingen en verbindingen

Van den Broek Systemen beschikt over meer dan 20 jaar telecomervaring. Sinds de liberalisering van de telecommarkt zijn wij met de markt meegegroeid. We beschikken over actuele IP-kennis waardoor we als geen ander in staat zijn de vragen van onze klanten te vertalen naar hoogwaardige moderne communicatiesystemen. Daarbij verzorgen wij ook de breedbandverbindingen, zoals DSL en glasvezel.

Uw telecom behoeften zijn het uitgangspunt

Het uitganspunt is dat wij uitgaan van wat u werkelijk nodig heeft en niet wat de technologische ontwikkelingen te bieden hebben. Kernpunten voor ons zijn gebruiksvriendelijkheid, kostenbesparing en betrouwbaarheid.

We vertellen u graag meer

In deze sectie van de website leest u meer over de telecomactiviteiten van ons bedrijf. Uiteraard vertellen we u graag meer in een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Bel of mail gerust of neem contact op via het contactformulier.

Neem direct contact met ons op