Universiteit Utrecht

Projecten, servicewerkzaamheden en onderhoud. Als het gaat om brandveiligheid is dat de combinatie waar we ons graag mee bezig houden.

Vanaf 1 januari 2023 mogen we alle onderhoudswerkzaamheden, aan de brandveiligheidsinstallaties, gaan uitvoeren bij de Universiteit Utrecht.

Door de positieve ervaringen vanuit het verleden wordt de samenwerking steeds intensiever. Onze Inschrijving is op basis van “beste prijs-kwaliteitverhouding” als beste beoordeeld. Een doordacht Plan van Aanpak, een scherpe prijsstelling en objectieve Kritische Prestatie Indicatoren (KPI’s) hebben de doorslag gegeven tijdens de aanbesteding.

In totaal een oppervlakte van 552.000 m2 verspreid over 77 gebouwen brandveilig houden is een uitdagende opgave, die we in samenwerking uitvoeren met specialisten op het gebied van gasblussing en sprinkler. Van den Broek Systemen zorgt voor het integrale management en de alarmeringssystemen.

2023 wordt het startjaar. Ook daarna zijn de ambities hoog: reductie van arbeidsuren, reductie van CO2, reductie van kosten. De inzet van slimme detectie- en alarmeringsapparatuur, IoT, cloud-technologie en predictive maintenance wordt in samenwerking onderzocht.