Alle diensten van Van Den Broek

Van de Broek Systemen helpt u graag en goed op diverse vakgebieden. Hieronder vindt u een selectie van onze diensten.

Inbraakdetectie

Zowel voor een particulier als ondernemer heeft een inbraak veel impact; materiële én emotionele schade. Met een goed inbraakbeveiligingssysteem vermindert u het risico op inbraak aanzienlijk.

Elektrotechniek

Een degelijke elektrotechnische installatie is een belangrijke garantie voor de continuïteit van uw organisatie. Wij adviseren u er graag over. Net als over de mogelijkheden om energie te besparen.

VoIP bellen

VoIP staat voor ‘Voice over Internet Protocol’. Bellen via internet dus in plaats van traditionele ISDN (digitaal) of PTSN (analoog) telefoonlijnen. Daarnaast kunt u met VoIP digitale gegevens verzenden.

Service & Onderhoud

Goed onderhoud van uw systemen voorkomt acute problemen. U bent verzekerd van continuïteit en u loopt minder financiële risico’s. En met de juiste serviceovereenkomst zijn de kosten voorspelbaar.

Energievoorziening

Dit is misschien wel het duidelijkste onderdeel van het vakgebied elektrotechniek. Elk apparaat heeft stroom nodig immers. Ook machines, koelinstallaties en serverruimtes voorzien wij van energie.

Netwerkbekabeling

Mensen en apparaten staan voortdurend met elkaar in verbinding. Dat vraagt om een stabiele verbinding met netwerken en internet. De basis hiervoor is een degelijke netwerkbekabeling.

Direct hulp nodig?

TeamViewer ’s werelds nummer 1 merk voor externe verbindingsoplossingen. Door technologische innovaties en ene snel en veilig wereldwijd netwerk, maken wij de wereld kleiner en maken wij het mogelijk dat u echt overal ter wereld kunt werken.

Kom in contact met ons