Ook het verdwijnen van spullen met emotionele waarde raakt mensen hard. Bovendien bent u als ondernemer niet verzekerd voor de gevolgschade.

De continuïteit van uw bedrijf wordt direct beïnvloed door een inbraak of diefstal. Dan is inbraakbeveiliging de oplossing om dit risico uit te sluiten.

Wanneer u als particulier te maken krijgt met een inbraak gaat het vaker om emotionele schade, zowel materieel als immaterieel. Dan komt de vraag hoe veilig u in uw eigen huis bent? Om deze risico’s te verkleinen kan inbraak beveiliging uitkomst bieden.

Inbraakbeveiliging verkleint de risico’s

Inbraak beveiliging en inbraakpreventie verkleinen de kans op inbraak. Maar er komt veel meer kijken bij de optimale beveiliging van een object. Denk aan degelijk hang- en sluitwerk, het goed opbergen van kapitale goederen, bouwkundige maatregelen en het tijdig detecteren van ongewenste personen bijvoorbeeld. Ook wat betreft deze aspecten staan we graag voor u klaar.

Om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk beveiligd bent, kan het verstandig zijn om een combinatie van verschillende maatregelen te maken. Dit kan onder meer door camerabeveiliging te combineren met toegangscontrole. Op deze manier heeft u uw bedrijf, instantie of woonhuis dubbel beveiligd en de kans op inbraak een stuk geminimaliseerd.

Wij geven een persoonlijk totaaladvies

Van den Broek Systemen is u graag van dienst bij de totale beveiliging van uw kostbare bezittingen, zowel zakelijk als privé. Wij zijn een CCV BORG erkend technisch beveiligingsbedrijf. Dit is voor u de garantie dat u van ons een degelijk totaaladvies krijgt over de optimale vorm van inbraak beveiliging van uw bedrijf, instantie of woonhuis.

In een vrijblijvend persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over inbraakdetectie voor uw specifieke situatie. Bel of e-mail gerust of neem contact op via het contactformulier.

Laadpalen

Een goede laadpaal is meer dan slechts een stopcontact op uw terrein. Door gebruik te maken van intelligente online technologie kunnen onze laadpalen aanzienlijk meer gebruiksgemak bieden […]

Lees verder

Energie voorziening

Ontwerp en uitvoering Minder voor de hand liggende voorbeelden binnen ons werkgebied zijn de energievoorzieningen van machines, koelinstallaties en serverruimtes. […]

Lees verder

Security Management

Toegangscontrole combineren met camerabewaking, op een gebruiksvriendelijke en beheersbare manier, zorgt voor meer inzicht in de bewegingen in uw gebouw. […]

Lees verder
24/7 service