Nieuws

Samenwerkingsovereenkomst Mijn Eigen Thuis

Stichting Mijn Eigen Thuis steunt ouders van jongeren met een beperking bij het realiseren van zelfstandige woonvormen. Met de samenwerkingsovereenkomst levert Van den Broek een financiële donatie waarmee de stichting op uiteenlopende wijzen zelfstandige woonvormen kan realiseren. Van den Broek heeft grote affiniteit met de doelgroep. In de toekomst ziet »»

Zorgcommunicatie, samenwerking Xelion

Van den Broek en Xelion gaan nauwer samenwerken in de ontwikkeling en levering van communicatie systemen in de zorgsector. Door de samenwerking kunnen instellingen hun zorgondersteunende communicatie beter en efficiënter laten inrichten en daarmee tegemoet komen aan de verwachtingen van de maatschappij en cliënten. Van den Broek Systemen is in »»

Checklist brandveiligheid

Brandveiligheid bij ondernemingen is van uitermate groot belang voor de continuïteit. 50% van de ondernemingen welke geconfronteerd worden met een grote brand komen de gevolgen niet te boven. MKB-nederland en het Verbond van Verzekeraars hebben een checklist ontwikkeld waarmee u uw eigen situatie kunt analyseren en persoonlijke verbetermogelijkheden gerapporteerd krijgt. »»