Nieuws

Definitieve einde van ISDN

Er komt een einde aan ISDN, vanaf 2019 worden de verbindingen in fasen niet meer ondersteund. Het definitieve einde is 1 september. Om te voorkomen dat uw telecom, beveiliging of andere ISDN-verbinding(en) uitvallen, is het nu tijd om daar iets aan te doen.

Coligo GRID, de nieuwe vorm van telecom!

Binnenkort gaat Voiceworks een nieuw VoIP-platform lanceren, Coligo GRID! Dit nieuwe platform doet dienst als een totaaloplossing voor communicatie, de integratie tussen vast, mobiel en web communicatie. Coligo bestaat uit vier verschillende onderdelen die allemaal met elkaar in verbinding staan. Als u aangemeld bent schakelt het platform moeiteloos tussen uw »»

Laat u mensen online bij u binnenkijken?

Dat er de laatste tijd nogal wat ophef is ontstaan over gehackte camera’s in sauna’s, kleedkamers en bij mensen thuis, is u vast niet ontgaan. Het bevestigt opnieuw wat ik al eerder schreef over nut en noodzaak van een goede digitale beveiliging. Ik zie in de praktijk dat de focus »»

Project duurzame inzetbaarheid medewerkers

P.M. Quality kwaliteitszorg heeft  voor Van den Broek Systemen een onderzoek uitgevoerd naar de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. Dit houdt in te onderzoeken waar de oorzaken liggen voor langdurige afwezigheid. De probleemstelling van het onderzoek luidt: Op welke wijze heeft de werkdruk bij  Van den Broek Systemen een invloed »»

BIM5

BIM5 expertisecentrum zet zich in voor leerwerkplekken voor vakmensen. Deze plekken zijn er op verschillende niveaus en disciplines . De insteek van het initiatief is om de aansluiting tussen scholing en het bedrijfsleven te verbeteren. Het programma staat voor het ontwikkelen van meerdere skills die verder gaan dan alleen de »»

Metaalpact

Technisch personeel is schaars, om hier verandering in te brengen is metaalpact in het leven geroepen. Metaalpact wil werknemer en werkgever bij elkaar brengen. Ze zijn bemiddelaar tussen beide partijen met als doel de juiste fit te vinden. Van den Broek Systemen is één van de momenteel negen bedrijven die »»

Week van de Techniek

Maandag 5 tot en met zaterdag 10 maart 2018 werd in Oss de Week van de Techniek georganiseerd. Deze week wordt georganiseerd om jongens en meiden op jonge leeftijd geïnteresseerd te krijgen in techniek. Van den Broek Systemen draagt hier graag haar steentje aan bij. In de Week van de »»

Samenwerkingsovereenkomst Mijn Eigen Thuis

Stichting Mijn Eigen Thuis steunt ouders van jongeren met een beperking bij het realiseren van zelfstandige woonvormen. Met de samenwerkingsovereenkomst levert Van den Broek een financiële donatie waarmee de stichting op uiteenlopende wijzen zelfstandige woonvormen kan realiseren. Van den Broek heeft grote affiniteit met de doelgroep. In de toekomst ziet »»

Zorgcommunicatie, samenwerking Xelion

Van den Broek en Xelion gaan nauwer samenwerken in de ontwikkeling en levering van communicatie systemen in de zorgsector. Door de samenwerking kunnen instellingen hun zorgondersteunende communicatie beter en efficiënter laten inrichten en daarmee tegemoet komen aan de verwachtingen van de maatschappij en cliënten. Van den Broek Systemen is in »»

Checklist brandveiligheid

Brandveiligheid bij ondernemingen is van uitermate groot belang voor de continuïteit. 50% van de ondernemingen welke geconfronteerd worden met een grote brand komen de gevolgen niet te boven. Dit kan voorkomen worden!