Onafhankelijk advies

Om goede zakelijke communicatiemogelijkheden te realiseren kijken wij om te beginnen naar de mogelijkheden op uw bedrijfslocatie. Zowel via koperverbindingen, glasvezel als de mobiele communicatienetwerken. Van den Broek Systemen onderhoudt contacten met alle grote providers en kan u een onafhankelijk maatwerkadvies geven.

Na uw akkoord zorgen we ook voor de realisatie van het advies. U heeft met Van den Broek Systemen één aanspreekpunt, alle coördinatie met de providers wordt door ons verzorgd.

Meer rendement

Van den Broek Systemen ziet telecom, beveiliging en elektrotechniek niet meer als op zichzelf staande onderdelen. In onze visie communiceren op korte termijn vrijwel alle apparaten en installaties via het IP-protocol met elkaar. Door toepassing van de juiste systeemkoppelingen en software haalt u maximaal rendement uit de geïnstalleerde voorzieningen. Dit geldt voor telecommunicatiesystemen, maar zeker ook voor camera- en toegangscontrolesystemen.

We vertellen u graag meer

Van den Broek Systemen helpt u een weloverwogen keuze te maken. Afhankelijk van uw eisen en wensen krijgt u een eerlijk en open advies. Heeft u interesse? Bel of mail gerust of neem contact op via het contactformulier.

24/7 service