Soms kan een brand zomaar gebeuren. Er kan bijvoorbeeld een oververhitting in de meterkast ontstaan of uw pand kan door bliksem worden getroffen. En soms kan een ongelukje simpelweg in een klein hoekje zitten. De schade kan enorm zijn als er niet snel en adequaat op wordt gereageerd op de brandmelding. Het is een verschrikkelijke belevenis waar gelukkig goede maatregelen en preventiemiddelen voor bestaan. Bij Van den Broek Systemen vinden we het erg belangrijk om zoveel mogelijk mensen te informeren en te helpen bij de juiste brandmelding. Ook voor u staan we graag klaar.

 

Wees slim en bereid u goed voor met effectieve brandpreventie

Het is uiteraard niet mogelijk om alle risico’s uit te sluiten, maar we kunnen wel ontzettend veel doen om zoveel mogelijk te voorkomen met de juiste brandmeldinstallaties en andere preventiemaatregelen. Elke situatie is uniek en daarom vraagt elk brandbeveiligingsvraagstuk om een andere aanpak. Zo heeft een kantoor bijvoorbeeld hele andere voorzieningen nodig dan een kinderdagverblijf. Het is daarom van essentieel belang dat u geen standaard aanpak gebruikt, maar brandbeveiliging toepast die volledig is aangepast aan uw unieke situatie. Zo weet u zeker dat u de beste oplossing te pakken heeft die het veiligst werkt. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we dit voor elkaar kunnen krijgen.

 

Voorkom schade en werk veilig met de juiste brandmelding

 

Van den Broek Systemen is een CCV-gecertificeerd branddetectiebedrijf, wat betekent dat we u op de juiste manier kunnen adviseren, de middelen kunnen leveren en deze installeren. We regelen het complete pakket voor u, van de juiste apparatuur tot de benodigde documentatie. We helpen u graag verder om uw omgeving zo brandveilig mogelijk te maken. Dit werkt en leeft niet alleen een stuk prettiger, maar kan ook zeer veel schade voorkomen en zelfs levens redden. Zorg voor de juiste brandpreventie met Van den Broek Systemen, dan zit u goed.

 

Als u wilt weten welke brandmeldinstallatie het beste bij uw situatie past, dan kunt u ons vrijblijvend om advies vragen. Met onze ervaring en expertise leveren we een compleet advies, inclusief alle benodigde documenten zoals een Programma van Eisen ter goedkeuring van de brandweer tot en met het uiteindelijke certificaat of opleverbewijs van de toegepaste brandpreventieve maatregelen. Neem hiervoor contact met ons op en we staan u graag te woord. Mocht u later de apparatuur willen bestellen en laten installeren, dan helpen we u uiteraard ook graag verder. Samen zorgen we voor een brandpreventie die echt werkt.

Kom in contact met ons