Referenties

De Meeuw – Schiphol Airport

De Meeuw heeft op Schiphol Airport een logistieke hub aangelegd. Deze logistieke hub bestaat uit enkele kantoorruimten en een ruimte voor de portiers. Van den Broek Systemen werkt in dit project samen met De Meeuw. De volledige brandmeldinstallatie en het datanetwerk zijn in alle gebouwen geplaatst door Van den Broek Systemen. »»

Dochters van Maria en Joseph – Den Bosch

Van den Broek Systemen is op dit moment bezig met het vervangen van het complete zorgoproepsysteem van Dochters van Maria en Joseph in Den Bosch. Naast het complete zorgoproepsysteem wordt ook het intercomsysteem vervangen voor een IP-intercomsysteem. Het gehele Wi-Fi-netwerk wordt vervangen en de telecom wordt omgezet naar VoIP. »»

Sint Jozefoord – Nuland

Zoals vele lokale ondernemers zijn wij bijzonder trots ook een bijdrage te hebben mogen leveren aan de realisatie van de nieuwbouw. Na een jaar hard werken zijn de 48 zorg appartementen 'Zicht op Nuland' af. Begin mei zullen de bewoners hun intrek nemen. »»

Gerechtsgebouw – Breda

Breda krijgt een nieuw gerechtsgebouw dat medio 2018 haar deuren opent. Het wordt een aansprekend, eigentijds gebouw voor drie afzonderlijk herkenbare organisaties: de Rechtbank, het Openbaar Ministerie en de Raad voor de Kinderbescherming. Het gerechtsgebouw wordt gefaciliteerd met gedeelde ruimtes zoals spreekkamers, vergaderzalen en een koffiecorner. Verder is het gebouw wel ingedeeld zodat de drie organisaties los van elkaar kunnen opereren met ieder haar eigen kantoorruimtes. »»

Leij Livinglab – Veghel

ROC de Leijgraaf heeft donderdag 2 november 2017 het Leij Livinglab in Veghel geopend. Met deze moderne domotica omgeving speelt de school in op het zorgappartement van de toekomst. Enerzijds door het aanbieden van ervaringsgericht onderwijs, anderzijds door de studenten van verschillende opleidingen nu al intensief met elkaar te laten samenwerken. »»

Vilente Mooi-Land – Doorwerth

Eind augustus 2018 heeft Vilente een nieuwe locatie geopend: verzorgingshuis Mooi-Land in Doorwerth. Vilente is in haar werkzame regio één van de grootste aanbieders van kortdurend verblijf en spoedzorg. Vilente biedt dit ook aan in Pieter Pauw te Wageningen en in De Klinkenberg te Ede. Vilente heeft dit verder uitgebouwd op Mooi-Land. »»

Nathan Systems – Zevenaar

Bij Nathan Systems in Zevenaar wordt hard gewerkt aan een hypermodern nieuw hoofdkantoor met geavanceerde gebouw gebonden installaties. Hierbij wordt vooral gelet op duurzaam bouwen. »»

Dalco Food – Oss

Dalco Food is al meer dan 40 jaar proteïne-specialist. Met ongeveer 100 medewerkers ontwikkelt en produceert de onderneming kwalitatief hoogwaardige maaltijdcomponenten van vlees en vegetarische grondstoffen, de eiwitcomponent in de maaltijd. »»

Bierbrouwerij Oijen – Oijen

Direct aan de Maasdijk ligt deze mooie horecagelegenheid. De brouwerij met de grote regionale bekendheid is in 2015 uitgeroepen tot veelbelovend ondernemer. Van den Broek werd ingeschakeld voor het aanbrengen van het camerabewakingssysteem. »»

EKWC – Oisterwijk

Het Europees Keramisch Werkcentrum (EKWC) is een begrip in de ontwikkeling van keramische kunst, design en architectuur. In 2015 is het EKWC verhuisd van 's-Hertogenbosch naar Oisterwijk. Op het terrein van voormalige lederfabriek KVL is de looierij herontwikkeld naar artist-in-residence centre en centre of excellence. »»

Sanquin bloedvoorziening – Deventer

Sanquin zorgt voor de bloedvoorziening in Nederland. Hiervoor wordt onder andere bloed afgenomen bij donoren, verwerkt en uitgegeven. Van den Broek heeft meerdere locaties van Sanquin voorzien van beveiligingssystemen. »»

Snoepfabriek – Veghel

De regio Noordoost-Brabant wordt gekenmerkt als AgriFood Capital. In de levensmiddelenindustrie is Van den Broek vakspecialist op het gebied van elektrotechnische installaties en beveiliging. Een van onze klanten in deze sector is een grote snoepfabriek in Veghel. Hier telt niet alleen het eindresultaat maar ook het proces. »»

Leerfabriek KVL – Oisterwijk

Eens stond in Oisterwijk de grootste lederfabriek van Europa: Koninklijke Verenigde Leder. De provincie Noord-Brabant maakt samen met de gemeente Oisterwijk van een plek die ooit dagelijks bruiste van activiteit weer een begrip. Met behoud van het karakter van het industriële erfgoed »»

TanteLouise Vivensis – Bergen op Zoom

TanteLouise-Vivensis wil dat ouderen op een waardige manier oud kunnen worden en zo lang mogelijk de regie over het eigen leven kunnen behouden. Eind 2014 is "Het Nieuwe ABG" opgeleverd. Het woonzorgcentrum biedt ruimte aan tweehonderd bewoners. In het woonzorgcentrum is een ruime, centrale ontmoetingsruimte (restaurant), een internetcafé, kleine bibliotheek, kapsalon en winkel. »»

Woongroep Calipso – Almere

Stichting Calipso is een wooninitiatief van ouders met een zoon of dochter met een verstandelijke beperking. Het Centrum Anders Leven in een Inspirerende Persoonlijke Sociale Omgeving (Calipso) heeft in Almere een woonvoorziening gerealiseerd waar de kinderen met een verstandelijke beperking zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen en zorg kunnen ontvangen. »»

Rietlanden Terminals – Amsterdam

In het Amsterdamse havengebied is Van den Broek specialist op het gebied van brandbeveiliging, inbraakdetectie en camerabewaking. Een industriële omgeving stelt specifieke eisen aan deze systemen. »»

IBN – Uden / Veghel / Oss

IBN is de organisatie die dagelijks 3.800 mensen een passende baan geeft. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden succesvol begeleid naar betaald werk. Van den Broek heeft een wederkerige relatie met IBN. »»

Van Maerlantlyceum – Eindhoven

Een vakantieperiode is het ideale moment om een bestaand schoolgebouw te voorzien van elektrotechnische installaties. In dit geval vroeg het Van Maerlantlyceum om een upgrade van de brandveiligheidsvoorzieningen in hun monumentale gebouw. »»

De Mandt – Teteringen

Multi-Functionele Accomodatie (MFA) De Mandt is door Van den Broek systemen voorzien van hoogwaardige beveiligingsinstallaties. De MFA biedt onderdak bieden aan de twee basisscholen, een sportzaal, buitenschoolse opvang, een kinderdagverblijf en de lokale bibliotheek. »»

Vluchtheuvelkerk – Zetten

Op het terrein van de Ottho Gerhard Heldringstichting in Zetten staat de Vluchtheuvelkerk. Recentelijk is dit schitterende gebouw in stijl gerenoveerd. »»

Alfa accountants en adviseurs – Raamsdonksveer

Het nieuwbouw kantoor van Alfa accountants en adviseurs te Raamsdonksveer is toonaangevend voor de nieuwe werkomgeving van dienstverlenende organisaties. »»

Vestide studentenhuisvesting locatie Cederlaan – Eindhoven

In samenwerking met elektrotechnisch bureau Sweegers wordt een voormalig kantoorpand van Philips omgebouwd naar 210 appartementen voor studenten. »»

Gemeente Veghel – Erp / Keldonk / Veghel

Door de Gemeente Veghel is Van den Broek geselecteerd voor de upgrade van de brandmeld- / en ontruimingsinstallaties van openbare gebouwen in de plaatsen Veghel, Erp en Keldonk. »»

Volvo Vos – Oss

In opdracht van de elektrotechnisch installateur is door Van den Broek het inbraakmeldsysteem, de brandmeldinstallatie en het camerasysteem aangelegd in het nieuwbouwpand van Volvo Vos te Oss. Hierbij heeft de elektrotechnisch installateur de bekabeling aangelegd. »»
Van den Broek systemen Oss - Vestide pand

Vestide studentenhuisvesting – Eindhoven

In opdracht van elektrotechnisch bureau Sweegers zijn studentenhuizen van de stichting Vestide beveiligd met gecertificeerde brandmeldinstallaties. »»

Stg. Maatschappelijke Opvang het Verdihuis – Oss

Toen het Verdihuis toe was aan vervanging van het telefoonsysteem was het vanzelfsprekend de huidige leverancier uit te nodigen. Van den Broek was en bleef de leverancier. »»