Referenties

Werk in uitvoering: Dalco Food – Oss

Dalco Food viert dit jaar haar 40e verjaardag als proteïne-specialist. Met ongeveer 100 medewerkers ontwikkelt en produceert de onderneming kwalitatief hoogwaardige maaltijdcomponenten van vlees en vegetarische grondstoffen. De eiwitcomponent in de maaltijd. Van den Broek is bezig met de installatie van een camerabewakingssysteem en toegangscontrolesysteem »»

Hyperion Lyceum – Amsterdam

2012: In drie maanden tijd is dit schitterende nieuwe schoolgebouw gerealiseerd. Van den Broek systemen heeft zorg gedragen voor de beveiligings- en telecominstallaties. 2015: een toegenomen leerlingenaantal en bouwplannen op de schoollocatie zorgen voor een uitdaging. »»

Bierbrouwerij Oijen – Oijen

Direct aan de Maasdijk ligt deze mooie horecagelegenheid. De brouwerij met de grote regionale bekendheid is in 2015 uitgeroepen tot veelbelovend ondernemer. Van den Broek werd ingeschakeld voor het aanbrengen van het camerabewakingssysteem. »»

Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) – Middelburg

In Middelburg is het leegstaande verzorgingshuis “Swerf-Rust” gerenoveerd en verbouwd. Het gebouw werd in 1969 in gebruik genomen maar voldeed sinds enige jaren niet meer aan de eisen en wensen voor ouderenzorg. Het COA heeft het gebouw aangepast ten behoeve van de opvang van asielzoekers. »»

EKWC – Oisterwijk

Het Europees Keramisch Werkcentrum (EKWC) is een begrip in de ontwikkeling van keramische kunst, design en architectuur. In 2015 is het EKWC verhuisd van 's-Hertogenbosch naar Oisterwijk. Op het terrein van voormalige lederfabriek KVL is de looierij herontwikkeld naar artist-in-residence centre en centre of excellence. »»

Sanquin bloedvoorziening – Deventer

Sanquin zorgt voor de bloedvoorziening in Nederland. Hiervoor wordt onder andere bloed afgenomen bij donoren, verwerkt en uitgegeven. Van den Broek heeft meerdere locaties van Sanquin voorzien van beveiligingssystemen. »»

Snoepfabriek – Veghel

De regio Noordoost-Brabant wordt gekenmerkt als AgriFood Capital. In de levensmiddelenindustrie is Van den Broek vakspecialist op het gebied van elektrotechnische installaties en beveiliging. Een van onze klanten in deze sector is een grote snoepfabriek in Veghel. Hier telt niet alleen het eindresultaat maar ook het proces. »»

Leerfabriek KVL – Oisterwijk

Eens stond in Oisterwijk de grootste lederfabriek van Europa: Koninklijke Verenigde Leder. De provincie Noord-Brabant maakt samen met de gemeente Oisterwijk van een plek die ooit dagelijks bruiste van activiteit weer een begrip. Met behoud van het karakter van het industriële erfgoed »»

TanteLouise Vivensis – Bergen op Zoom

TanteLouise-Vivensis wil dat ouderen op een waardige manier oud kunnen worden en zo lang mogelijk de regie over het eigen leven kunnen behouden. Eind 2014 is "Het Nieuwe ABG" opgeleverd. Het woonzorgcentrum biedt ruimte aan tweehonderd bewoners. In het woonzorgcentrum is een ruime, centrale ontmoetingsruimte (restaurant), een internetcafé, kleine bibliotheek, kapsalon en winkel. »»

Woongroep Calipso – Almere

Stichting Calipso is een wooninitiatief van ouders met een zoon of dochter met een verstandelijke beperking. Het Centrum Anders Leven in een Inspirerende Persoonlijke Sociale Omgeving (Calipso) heeft in Almere een woonvoorziening gerealiseerd waar de kinderen met een verstandelijke beperking zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen en zorg kunnen ontvangen. »»

IGMA – Amsterdam

IGMA, een bulkterminal in de haven van Amsterdam, is actief in de overslag van bulkcargo’s, variërend van landbouwproducten tot steenkool en mineralen. In 2014 heeft Van den Broek de terminal voorzien van een nieuwe brandmeldinstallatie. »»

Rietlanden Terminals – Amsterdam

In het Amsterdamse havengebied is Van den Broek specialist op het gebied van brandbeveiliging, inbraakdetectie en camerabewaking. Een industriële omgeving stelt specifieke eisen aan deze systemen. »»

Thermen Lucaya – Oss

De brandveiligheidsvoorzieningen in een sauna zijn niet standaard. Thermen Lucaya in Oss heeft Van den Broek ingeschakeld voor het ontwerp en de realisatie. »»

IBN – Uden / Veghel / Oss

IBN is de organisatie die dagelijks 3.800 mensen een passende baan geeft. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden succesvol begeleid naar betaald werk. Van den Broek heeft een wederkerige relatie met IBN. »»

Lingeboerderij Ottho Gerhard Heldringstichting – Zetten

Voor de Ottho Gerhard Heldringstichting (een particulier behandelcentrum voor observatie, verzorging, opvoeding, behandeling en begeleiding van jongeren met ernstige en gecompliceerde gedragsproblemen) heeft Van den Broek de technische installaties in het opleidingsgebouw "De Lingeboerderij" gerealiseerd. »»

Vilente – Ede

In Ede is een tijdelijk woonzorggebouw gerealiseerd voor 190 bewoners. Ook het Centraal Bureau van zorgorganisatie Vilente en de thuiszorgorganisatie hebben in hetzelfde gebouw een werkplek gekregen. »»

Van Maerlantlyceum – Eindhoven

Een vakantieperiode is het ideale moment om een bestaand schoolgebouw te voorzien van elektrotechnische installaties. In dit geval vroeg het Van Maerlantlyceum om een upgrade van de brandveiligheidsvoorzieningen in hun monumentale gebouw. »»

De Mandt – Teteringen

Multi-Functionele Accomodatie (MFA) De Mandt is door Van den Broek systemen voorzien van hoogwaardige beveiligingsinstallaties. De MFA biedt onderdak bieden aan de twee basisscholen, een sportzaal, buitenschoolse opvang, een kinderdagverblijf en de lokale bibliotheek. »»

Vluchtheuvelkerk – Zetten

Op het terrein van de Ottho Gerhard Heldringstichting in Zetten staat de Vluchtheuvelkerk. Recentelijk is dit schitterende gebouw in stijl gerenoveerd. »»

Alfa accountants en adviseurs – Raamsdonksveer

Het nieuwbouw kantoor van Alfa accountants en adviseurs te Raamsdonksveer is toonaangevend voor de nieuwe werkomgeving van dienstverlenende organisaties. »»

Vestide studentenhuisvesting locatie Cederlaan – Eindhoven

In samenwerking met elektrotechnisch bureau Sweegers wordt een voormalig kantoorpand van Philips omgebouwd naar 210 appartementen voor studenten. »»

Gemeente Veghel – Erp / Keldonk / Veghel

Door de Gemeente Veghel is Van den Broek geselecteerd voor de upgrade van de brandmeld- / en ontruimingsinstallaties van openbare gebouwen in de plaatsen Veghel, Erp en Keldonk. »»

Kort Verblijf Tehuis – Tiel

De J.P. van den Bent Stichting had behoefte aan nieuwe brandmeldinstallaties. Door goede ervaringen met de huisinstallateur wilde de stichting deze opdracht graag door hem uit laten voeren. Vanwege het specialisme op het gebied van brandbeveiliging is Van den Broek bij het project betrokken. »»

Volvo Vos – Oss

In opdracht van de elektrotechnisch installateur is door Van den Broek het inbraakmeldsysteem, de brandmeldinstallatie en het camerasysteem aangelegd in het nieuwbouwpand van Volvo Vos te Oss. Hierbij heeft de elektrotechnisch installateur de bekabeling aangelegd. »»
Van den Broek systemen Oss - Vestide pand

Vestide studentenhuisvesting – Eindhoven

In opdracht van elektrotechnisch bureau Sweegers zijn studentenhuizen van de stichting Vestide beveiligd met gecertificeerde brandmeldinstallaties. »»

Stg. Maatschappelijke Opvang het Verdihuis – Oss

Toen het Verdihuis toe was aan vervanging van het telefoonsysteem was het vanzelfsprekend de huidige leverancier uit te nodigen. Van den Broek was en bleef de leverancier. »»

Woonzorgcentrum De Orangerie – Eindhoven

In opdracht van hoofdaannemer De Meeuw Bouwsystemen is dit woonzorgcentrum door Van Den Broek voorzien van de beveiligingsinstallaties en de telecomsystemen. Het betreft een verzorgingstehuis voor senioren waarin tevens een verpleegafdeling aanwezig is. »»

Alfa Accountants en Adviseurs – Hoogeveen

In samenwerking met bouwkundig ingenieursbureau Spect Gebouwenconsult is dit project gerealiseerd. Met Van den Broek had de eindgebruiker één aanspreekpunt voor alle elektrotechnische installaties. »»