Op ongenode gasten zit u niet te wachten. Anderen, uw medewerkers bijvoorbeeld, zijn juist heel erg welkom en moeten snel en comfortabel toegang krijgen tot uw pand. Maar boven alles wilt u graag precies weten wat er gebeurt. Toegangscontrole biedt hierin de oplossing. 

 

De mogelijkheden zijn legio

Van een eenvoudig intercomsysteem tot een volledig geïntegreerd toegangscontrolesysteem met aanwezigheid- en tijdsregistratie; de mogelijkheden op het gebied van toegangscontrole zijn enorm. Toegangscontrolesystemen zijn bovendien goed te integreren met andere beveiligingssystemen zoals een camera- of inbraakdetectiesysteem. Van den Broek Systemen denkt graag met u mee.

 

Ook terreinbeveiliging

In onze visie is het verstandig om de beveiliging al buiten uw pand te laten beginnen. Daarom biedt Van den Broek Systemen naast de toegangscontrolesystemen ook tal van oplossingen op gebied van terreinbeveiliging aan. Denk hierbij aan zaken als slagbomen en tourniquets.

 

In een vrijblijvend persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over het toegangscontrolesysteem voor uw specifieke situatie. Bel of mail gerust of neem contact op via het contactformulier.

Kom in contact met ons